Kerteminde Bed & Breakfast Hotel

Koncept

Vi har kombineret det bedste fra et Bed & Breakfast og et morgenmadshotel “garni”. Vi har ingen reception, og der er heller ikke personale på hele dagen. Derfor kan vi til rimelige priser, tilbyde seks meget flotte og individuelt indrettede værelser, som alle har en høj standard.

Gæstekøkken:

Man er velkommen til at benytte vores gæstekøkken, der har alt (bortset fra komfur) og der kan laves retter i ovnen og mikroovnen. I kan nyde maden i vores morgenmadsrestaurant, pejsestue og terrasser, som alle har en helt enestående udsigt tilfælles. Der er alt i service etc. Morgenbuffeten serverer vi med et smil.

Toilet/bad:

Huset er udstyret med tre badeværelser, hvoraf to af dem har dobbelt bruseniche, og alle indrettet i klassisk romantisk stil. Disse er placeret få skridt fra værelserne, som alle har egen håndvask. Derfor kan vi på selv travle dage tilbyde let adgang til bad og toilet.

Fælles arealer:

“Pejsestuen” indbyder til hygge i historisk maritim indretning med direkte adgang til morgenmadsrestaurant og terrasse, alle med udsigt mod havnen. Disse er til fri afbenyttelse for hotellets gæster.