Kerteminde Bed & Breakfast Hotel

Koncept

Vi har kombineret det bedste fra et Bed & Breakfast og et morgenmads hotel “garni”. Vi har ingen reception, og der er heller ikke personale på hele dagen. Derfor kan vi til rimelige priser, tilbyde seks meget flotte og individuelt indrettet værelser, som alle har en høj standard.

Gæstekøkken:

Man er velkommen til at benytte vores gæstekøkken der har alt (bortset fra komfur) og der kan laves retter i ovnen og micro ovnen. I kan nyde maden i vores morgenmads restaurant, pejsestue og terrasser som alle har en helt enestående udsigt til fælles. Der er alt i service etc. Dette er både hyggeligt og tynger ikke så meget på budgettet. Morgenbuffeten servere vi med et smil.

Toilet/bad:

Huset er udstyret med tre badeværelser, hvoraf to af dem har dobbelt bruseniche, og alle indrettet i klassisk romantisk stil. Disse er placeret få skridt fra værelserne, som alle har egen håndvask. Derfor kan vi på selv travle dage tilbyde let adgang til bad og toilet.

Fælles arealer:

“Pejsestuen” indbyder til hygge i historisk maritim indretning, med direkte adgang til morgenmads restaurant og terrasse, alle med udsigt mod havnen. Disse er til fri afbenyttelse for hotellets gæster.